Lonneke Jans

Bio

Lonneke Jans (15-12-1982) kreeg het schilderen met de paplepel ingegoten via haar tante, Anneke Hendriks.

Na een poosje gewerkt te hebben met olieverf ontdekte ik de acrylverf. De felle kleuren en de mogelijkheid om expressief te werken spreken me hierin aan. Ik heb les gehad van Robert Maillé en Annet Teunissen. Het liefst werk ik naar een foto die ik zelf heb gemaakt op de reizen die ik maak. Genietend van de kleuren en mensen/kinderen; een kind in een draagdoek uit Guatemala, een zwierige vrouw uit India. Of geïnspireerd door de Mexicaanse Frida Kahlo.

Duik samen met mij in deze kleurrijke wereld en ga mee op reis!

 

Ik maak ook schilderijen en keramiek in opdracht. Neem contact met mij op voor meer informatie.


Contact

Lonneke Jans

Email: l.m.h.jans@gmail.com

Telefoon: 06-41071534